• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Etkinlikler

Events
Meslek Elemanı Tanımı İş sağlığı ve iş güvenliği kurallarına uygun bir şekilde makinelerde ağaç ve ağaç ürünleri işleyerek, sabit ve hareketli mobilya yapabilen ve bunları kontrol edebilen kişilerdir. Giriş Şartları İlkokul diploması sahibi olmak veya okur yazar olmak, Mesleğin gerektirdiği işleri yapacak nitelikte bedensel ve fiziksel özellikleri haiz olmak, Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışabilmek için sağlık raporu bulunmak. İstihdam Alanları Atölyeler, tersaneler, fabrikalar, kendi iş yerleri, mağazalar gibi yerlerde istihdam alanı bulunabilir. Eğitim Öğretim Ortamları Ve Donanımları Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ne bağlı kurumlar ile sektördeki işletmelerde mesleki eğitimler verilir. Programın uygulanması için...
Meslek Elemanı Tanımı İş sağlığı ve iş güvenliği kurallarına uygun bir şekilde Tekstil boyacılığı işleri yapan kişidir. Giriş Koşulları Okuma yazma biliyor olmak veya ilkokul mezunu olmak, Mesleğin gerektirdiği işleri yapabilecek fiziki ve bedensel yeterlilikleri sahibi olmak, İstihdam Alanları Meslek ile ilgili yeterlilikleri kazanabilen bireyler, öncelikle tekstil teknolojisi olmak üzere pek çok sanayi alanında tekstil boyacılığı işlerinde istihdam alanı bulabilirler. Eğitim Öğretim Ortamı Ve Donanımları Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından yetki verilen kurumlarca ve sektördeki işletmelerde eğitim verilmektedir. Meslek eğitimi uygulanabilmesi için tekstil teknolojisi alanı standart donanımları ve gerekli ekipmanlar...
Meslek Elemanı Tanımı İş sağlığı ve iş güvenliği çerçevesinde metal işletmesinde, kaynak işlerini ilgili iş tanımları ve teknik gerekliliklere uygun bir şekilde gerçekleştiren kişidir. Giriş Şartları Okur yazar ya da ilköğretim mezunu olmak, Mesleğin gerektirdiği işleri yapabilecek yeterliliklere haiz olmak, Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışabilir raporuna sahibi olmak, İstihdam Alanları Bireyler kaynak işlerinin yapıldığı sanayi alanlarında kaynakçı olarak çalışılabilir. Eğitim Öğretim Ortamı Ve Donanımları Mesleki eğitimler Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’ne bağlı eğitim kurumları ile sektördeki işletmelerde verilmektedir. Programın uygulanabilmesi için metal teknolojisi alanı standart donanımları ve ilgili...
Meslek Elemanı Tanımı Teknik gereklilik ve kurallarına uygun bir şekilde; dış cephe kaplaması, profil ve yalıtım malzemeleri ile ısı ve ses yalıtımı uygulaması yapabilen kişidir. Giriş Şartları Okur yazar olmak ya da ilkokul mezunu olmak, Mesleği icra edebilmek için gereken fiziksel ve bedensel özellikleri haiz olmak, İstihdam Alanları Mesleğin gerektirdiği yetkinliklere sahip olan bireyler, Dış cephe kaplamaları ve profilleri ile yalıtımı, dış cephe kaplama işlerinde, Yalıtım malzemeleri ve sıvaları ile dış cephe kaplama işlerinde, Alçı plaka profilleri ile duvar giydirme dekorasyon işlerinde, Yapı tamamlama işlerinde çalışabilirler. Eğitim Öğretim Ortamı Ve Donanımları Dış cephe kaplama ve yalıtım mesleki eğitimi, Hayat...
23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlu Olsun www.recepguner.com
Meslek Elemanı Tanımı İş sağlığı ve güvenliği kurallarına uygun olarak betonarme demir, kalıpçılık ve çatıcılık işlerini yapabilecek bilgi beceri ve donanıma sahip kişilerdir. Giriş Koşulları İlköğretim mezunu olmak yada okuma yazma bilmek, Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışabilir raporunu sahip olmak, Meslek ile ilgili işleri yapabilecek fiziki ve bedensel yeterliliklere haiz olmak. İstihdam Alanları Betonarme demir kalıpçılık ve çatıcılık mesleki eğitimi alan kişiler, öncelikle inşaat sektörü olmak üzere birçok sanayi kolunda istihdam alanı bulabilirler. Eğitim Öğretim Ortamları Ve Donanımları Mesleki eğitimler Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’ne bağlı eğitim kurumları ile sektördeki işletmeler tarafından...
Meslek Elemanı Tanımı İş sağlığı ve güvenliği kuralları çerçevesinde yapı yalıtımcılığı işlemini gerçekleştirecek bilgi, beceri ve donanıma sahip kişilerdir. Giriş Şartları Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışabilir raporunu sahibi olmak, Mesleği icra edebilecek fiziki ve bedensel yeterliliklere sahip olmak, Okur yazar olmak veya ilkokul mezunu olmak. İstihdam Alanları Mesleğin gereklerine uygun şekilde yetiştirilen bireyler, inşaat sektörü başta olmak üzere pek çok sanayi kollarında yapı yalıtımcılığı işlerinde çalışma imkanı bulabilirler. Eğitim Öğretim Ortamı ve Donanımları Yapı yalıtımcılığı mesleki eğitimi Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen eğitim kurumlarında ve sektördeki işletmelerde...
Mesleki Eğitim Elemanı Tanımı İş sağlığı ve güvenliği kuralları çerçevesinde, ahşap doğrama ve kaplama işlerini yapabilen, bunu yapabilecek bilgi, beceri ve donanıma sahip kişilerdir. Giriş Şartları Okuma yazma bilmek ve ilkokul diplomasına sahip olmak, Mesleği icra edebilecek fiziki ve bedensel yeterliliklere sahip olmak, Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışabilir raporu bulunmak. İstihdam Alanları Özellikle inşaat sektörü olmak üzere pek çok sanayi kollarında ahşap doğrama ve kaplama işlerinde istihdam alanı bulabilirler. Eğitim Öğretim Ortamı Ve Donanımları Mesleki eğitim, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından yetki verilen kurumlarda verilmektedir. Program eğitiminin verilmesi için gerekli olan ortam, inşaat...
Meslek Elemanı Tanımı İş sağlığı ve güvenliği kuralları çerçevesinde, yapı duvarcılığı işlerini yapabilecek bilgi beceri ve donanıma sahip kişilerdir. Giriş Koşulları İlkokul mezunu ya da okur yazar olmak, Bedensel ve fiziksel olarak mesleği gerekliliklerinin yerine getirilmesinde bir engel bulunmamak, Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışabilir raporu bulunmak. İstihdam Alanları Meslek yetkinliklerine sahip olan kişiler, özellikle inşaat sektörü olmak üzere pek çok sanayi kolunda yapı duvarcılığı işlerinde istihdam alanı bulabilirler. Eğitim Öğretim Ortamı Ve Donanımları Yapı duvarcılığı mesleki eğitimi için gereken eğitim ortam ve donanımı, inşaat teknolojisi standart alanı ve ekipmanlarıdır. Hayat Boyu Öğrenme Genel...
Meslek Tanımı Otomotiv sektöründe mekanik Elektrik ve Elektronik aksamların bakım, onarım ve kontrollerini yapan, bu işlemleri İş Güvenliği ve İşçi sağlığı kurallarına uygun olarak gerçekleştiren kişidir. Giriş Koşulları Okuma yazma biliyor olmak ya da İlkokul mezunu olmak, Mesleğin gerektirdiği işlemleri yapabilecek bedensel ve fiziksel kuvvette bulunmak, Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışabilir raporunu sahibi olmak. İstihdam Alanları Otomotiv Elektromekanik mesleğinin gerektirdiği yetkinliklere sahip olan bireyler, motorlu taşıtlar sektörünün; Otomotiv servisleri, Otomotiv şantiyelerindeki bakım onarım atölyeleri, Otomotiv fabrikaları, Otomotiv satış noktaları gibi yerlerde çalışabileceklerdir. Eğitim Öğretim...
Meslek Tanımı Düzenli ve arızasız çalışabilmesi için, elektrik ekipmanları ile ilgili bakım kontrol ve onarım işlerini yapan, bu bakım ve kontrol işlemlerini iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uygun şekilde gerçekleştiren kişilerdir. Elektrik bakım işçileri, elektrik ile ilgili ünitelerin iş tanımları ve teknik gereklilikleri hakkında bilgi sahibidirler. Giriş Koşulları İlkokul mezunu olmak ya da okur yazar olmak, Mesleği icra edebilmek için bedensel ya da fiziksel herhangi bir engel bulunmamak, Tehlikeli ya da çok tehlikeli işlerde çalışabilir raporu bulunmak. İstihdam Alanları Meslek ile ilgili gerekli kazanımları elde eden bireyler, elektrik üretim tesislerinde; çimento, cam, hazır beton, seramik, maden, toprak gibi sanayi...
Meslek Tanımı El ve güç aletleri ile ilgili bilgi sahibi, bu aletleri tanıyıp etkin kullanarak çeşitli parçaların montaj ve kalite kontrol işlemini yapabilen kişilerdir. Giriş Şartları İlkokul bitirmek veya okuma yazma bilmek, Fiziken ve bedenen işi yapması için bir engel bulunmamak, Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışabilir raporuna sahip olmak. İstihdam Alanı Özellikle otomotiv sektörü olmak üzere her türlü montaj ve kurulum gerektiren iş kollarında ve sanay, ortamlarında çalışabilirler. Eğitim Öğretim Ortam Ve Donanımları Hayat boyu öğrenme Genel Müdürlüğünce izin verilen kurumlar tarafından eğitim verilmektedir. Makine teknolojisi standart alanı ve ekipmanları ile eğitim verilir. Belgelendirme Montaj mesleki...