• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş Kazası Sakarya'da cam fabrikasında i̇ş kazası

1736799628008.png
Geyve ilçesinde bir cam üretim fabrikasında meydana gelen iş kazasında, vinç ile taşınan camların devrilmesi sonucu 60 yaşındaki Ayhan Kurt ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Kurt, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.​

Sakarya'nın Geyve ilçesinde çalıştığı fabrikada üzerine cam devrilen şahıs kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, Çeltikler Mahallesi Soğanlık Sokak üzerinde bulunan cam üretim fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cam üretim fabrikasında vinç tarafından taşınan camlar, çemberlerin kopması neticesinde devrildi. Camların altında kalan Ayhan Kurt (60), ağır yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Kurt, Geyve Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayhan Kurt, daha sonrasında sevk edildiği Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Öte yandan, hayatını kaybeden Ayhan Kurt'un cenazesinin memleketi Mersin'e gönderildiği öğrenilirken konuya ilişkin inceleme başlatıldı.

Kaynak:
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
 
Üst