Eğitim Adı
LPG OTOGAZ İSTASYONLARI SORUMLU MÜDÜR EĞİTİMİ
Eğitimin Verileceği Tarih
23-24-25 EYLÜL 2016
Saat
09:30 – 17:30
Eğitim Verileceği Yer
TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi
Körfez Mah. Yüce Rıfat Sok. No: 67 /1 İzmit / KOCAELİ
Eğitmen Bilgileri
Ezgi TOPARLAK
Emre AĞAŞÇI
Eğitimin Amacı ve İçeriği
Ülke ve toplum yararları doğrultusunda kaliteli, sağlıklı, güvenli ve ekonomik tesislerin gerçekleştirilmesi amacıyla, LPG Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür hizmetlerinin yerine getirilmesinde ve denetlenmesinde görev alacak mühendislerin bilgi birikimlerinin geliştirilmesine katkıda bulunmak ve belgelendirmelerini sağlamaktır.
ÇMO Ana Yönetmelik ve Yönetmelikleri, Mühendislik Etiği, Sorumlu Müdürün Hak, Yetki ve Yükümlülükleri
LPG Piyasası Hukuki Düzenlemeleri
İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı
LPG depolama, dolum tesislerini, otogaz istasyonlarını, LPG tesisatını ve konut uygulamaları
LPG‘ nin Tanımı, Teknik Özellikleri ve Kullanım Alanları
İlgili Standartlar
LPG Otogaz İstasyonları Ekipmanları
LPG Doldurma, Boşaltma Kuralları
Periyodik Kontrol ve Bakımları
Yangın Güvenliği
İlk Yardım Temel Bilgileri
Çalışan personelin eğitimine yönelik planlama ve uygulamaları, Personel Yönetimi ve eğitimleri ile "Sorumlu Müdür Kontrol Kayıt Defteri" Uygulama Esasları
Katılımcı Sayısı
20 Kişi
Eğitim Katılım Şartları ve Ücreti
Mühendislik fakültelerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak
Oda üyelerinin aidat borcu bulunmaması
NOT I : Eğitime katılım sağlayacak üyelerimizin 2016 yılı dahil olmak üzere aidat borçlarının olmaması gerekmektedir.
NOT II : Eğitime katılım için 21 Eylül 2016 tarihine kadar ön kayıt yaptırılması
21 Eylül 2016 tarihlerinde kontenjan bilgisi aldıktan sonra ücretlerini yatırmaları rica olunur.
Kayıt Bilgileri
Kayıtlarınızı 0 262 323 62 73 - 0530 143 96 84 numaralı telefonlardan ve [email protected] adreslerinden yapabilirsiniz.