• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Isg revize

Üyeler Görebilir
herkese merhaba.k bakmayin vaktinizi aliyorum ama nereye danisacagimi bilmiyorum,sordgm yerler net cevap vermedi.isg belgemi 2013 yilinda aldim fakat aktif olarak kullanmadim.baska iste calistgmdan dolayida vize islemlerinden pek haberim olmadi.hic yaptrmadim.smdi benim belgem tamamen iptal olmus olpyrmu?isg katibe giriyorum isg egitim bilgilerime baktigimda egitim gecerlilik durumunda gecerli yaziyor. ama muhtemelen degil ve ben ne yapmam gerektgi bilmiyorum.yardimci olursaniz cok mutlu olurum.bir ara arastrdm bankaya ucret yatrmam gerektgini soylemisti biri ama ne kadr yatircam nereye yatircam onu dahi bilmiyorum

Üyeler Görebilir
1) İSG Katip 'e girin
2) Süreç Yönetimi altında Sertifika Vize Başvurularını açın
3) Sertifika Vize Başvuruları kısmında sağ üstte "+Yeni" sekmesine basın
4) Sağda açılan ekranda iş güvenliği uzmanlığı belgesi vize yenileme/başvuru vb yazısına tıklayın
5) Başvurunuzu kayıt edin
6) Aynı ekranda başvurunuzun satır halinde bilgilerini göreceksiniz. Bankaya bildirim kısmını takip edin.

Genelde 1 iş günü sonra bankaya başvuru bilgileriniz gidiyor. Bu satırda bankaya iletildi ibaresini görünce Ziraat Bankasına gidin ve "İş Güvenliği Uzmanı Belgenizin Vize başvurusu için ödemesini yapmak istediğinizi iletin". Size belirtecekleri ücreti ödeyince sertifikanızı vize ettirmiş olacaksınız. Sonrasında istediğiniz yerle sözleşme yapabilirsiniz.