• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İşyeri yemeklerini çalışanların beğenmeme veya yemeklerin bozuk olmasında igunun görevi

mucahit57.

Kayıtlı Üye
Sertifika
C Sınıfı
Firma
osgb
Merhabalar
Firmamda çalışanlar yemeklerden şikayetçi
kimisi hijyen açısından kimisi lezzet açısından şikayetçi bu durumuda bana bildiriyolar yemekler düzeltelim diye benim burda ne gibi yaptırımım olabilir ben sadece yemeklerde numune alıp saklatıyorum.bu konulara igu karışabiliyor mu

Lezzet konusunda bir yorum yapmak zor. Herkesin damak tadı farklı fakat genel bir memnuniyetsizlik varsa bunun tartışılacağı en güzel yer kurul toplantıları bence. Aşağıya yönetmelik maddelerini ekledim. Kurullara işveren veya işveren vekili başkanlık ettiğine göre birinci ağızdan sıkıntıları dinleyebiliyorlar demektir. Ayrıca İş yeri hekiminin görevleri arasında hijyen denetimleri yapmakta var. Bu konuda iş güvenliği uzmanı olarak bir sorumluluğunuzun olduğunu düşünmüyorum.

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Kurulun oluşumu
(2) Kurulun başkanı işveren veya işveren vekili, kurulun sekreteri ise iş güvenliği uzmanıdır. İş güvenliği uzmanının tamzamanlı çalışma zorunluluğu olmayanişyerlerinde ise kurulsekretaryası; insan kaynakları, personel, sosyal işler veya idari ve mali işleri yürütmekle görevli bir kişi tarafından yürütülür.​

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

İşyeri hekimlerinin görevleri
5) Kantin, yemekhane, yatakhane, kreş ve emzirme odaları ile soyunma odaları, duş ve tuvaletler dahil olmak üzere işyeri bina ve eklentilerinin genel hijyen şartlarını sürekli izleyip denetleyerek, çalışanlara yürütülen işin gerektirdiği beslenme ihtiyacının ve uygun içme suyunun sağlanması konularında tavsiyelerde bulunmak.