• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş güvenliği uzmanlığında kendinizi nasıl geliştiriyorsunuz?

Üyeler Görebilir
Merhaba değerli arkadaşlar,

İş güvenliği uzmanlığında sizler kendinizi nasıl geliştiriyorsunuz ? Bu konuda neler yapıyorsunuz bilgileriniz nasıl taze tutuyorsunuz ? Herkesin kendi yöntemini çalışma biçimini aktararak bilgi paylaşımı yapalım :)

Üyeler Görebilir
Ben genellikle makale çevirileri yapıyorum, çeviri yaparken gerçekten çok güzel öğreniliyor. Ve çevirilerin hepsini de foruma yüklüyorum. Ayrıca doküman ve prosedür hazırlamakta gerçekten etkili oluyor, iyi bir doküman hazırlamak için iyi bir araştırma yapmak gerekiyor. Kopyala/yapıştır doküman pek kullanmadığım için her zaman yararı olmuştur bununda bana.

Buna ilaveten webinarlar gerçekten faydalı oluyor özellikle spesifik konularda.

Üyeler Görebilir
Ben de forum sayfalarını ve Fatih Bey'in dediği gibi webinarları faydalı buluyorum. Bunun yanı sıra işin ehli kimselerle yaptığım saha gözlemleri ve sohbetlerin bana bir şeyler kattığını düşünüyorum. İşini gerçekten bilen ve bilgisini paylaşmayı seven kişiler bulduğumda dört elle sarıldığım ve takıldığım her konuda soru sorabildiğim kişiler oluyor. Allah onların sayısını arttırsın :)

Üyeler Görebilir
Tavsiye edebileceğiniz ve önerdiğiniz webinarlar neler acaba kaynak göstermeniz sorun olmaz sanırım

Üyeler Görebilir
qwerty1Risk yönetimi derneğinin webinarları güzel oluyor. Katıldığınız webinarlar geliştirmek istediğiniz alanlara yönelik hedefli olursa vakit kaybetmemiş ve tutarlı bir gelişim yolu izlemiş olursunuz.

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Ayrıca İstanbul Sanayi Odasının güzel webinarları yada eğitimleri var. Bazıları ücretli ama ücretsiz alternatiflerde sık sık oluyor.
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!