• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yurtdışında i̇ş güvenliği uzmanlığı

RabiaÖ.

Kayıtlı Üye
Sertifika
C Sınıfı
Firma
osgb
Merhaba,

Yurtdışında özellikle Avrupada uzmanlık yapmanın hukuki sorumluluğunu merak ediyorum (ülkemizle kıyasla nasıldır?)
Yurtdışında çalışmakta olan ya da öncesinde yurtdışı deneyimi olan kişiler deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler

Birçok yurt dışı lokasyonunda çalıştım. Buralarda da hukiki sorumluluklarınız var işinizi yapmazsanız. Ama yaklaşım tamamen farklı. Ben şimdiye kadar 1 kişinin 6 ay tutuklandığına dair haber okudum. O kişide risk analizlerini vs kopyala/yapıştır yapmış. Bunun haricinde tutuklama duymadım ben.