• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tespit Ve Öneri Defteri

Üyeler Görebilir
merhabalar,

onaylı defter doldurulurken yazdığım maddeler bir iş veya yapılacak iş ile ilgili genel riskler ve alınması gereken önlemleri içermelimi? yoksa sadece tespit ettiğimiz uygunsuzluklar mı olmalı? örneğin şu iş yapılırken şu önlemler alınmalı gibi mi yoksa şu önlemler alınmamıştır bunlar alınmıştır gibi mi olmalı?

teşekkürler
 
Üyeler Görebilir
Tespit ve öneri defterini yazarken, dışardan gelen birinin kolayca anlayabileceği şekilde olmalıdır. Yazma şekli kişinin tarzına göre değişebilir, ben net ifadelerle şu alanda şu işte , şu şu önlemler alınmalıdır. Kendimize delil üretiyoruz ona göre yazın
 
Üst