salimcan keskin
Kayıtlı Üye
- Sertifika
- Uzman Adayı
- Firma
- okul
Merhaba arkadaşlar ben iş sağlığı ve güvenliği stajyeriyim evde kendim araştırma yapmak ve bilgi almak istiyorum iş ile ilgili, saha çalışmaları ile ilgili , dökümanlar ile ilgili , makine ve teçhizat bilgisi olsun bunların hepsi ile ilgili bilgi sahibi olup araştırma yapmak istiyorum ama benzer araştırmak istediğim şeyleri bulamıyorum bu konu ile ilgili detay bilgi verebilecek siteler olsun yada buradan pdf şeklinde atabileceğiniz şeyler olsun bu konular hakkında detaylı bilgi alabileceğim bir sunum olsun bana yol gösterebileceğiniz bir tavsiye olsun nasıl bir yol izlemeliyim ? sorumun cevabını alabilirsem çok mutlu olurum. Burada aydınlatmak istediğim mesele şu benim kendi işimi size yaptırmak bilgileri önüme hemen sunmanızı istemek gibi bir niyetim yok tabi ki bunları araştırıp bilgi sahibi olacağım ama bir rehber gibi kullanabileceğim bana çokça yardımı dokunabilecek bilgiler istiyorum .En azından süreç hakkında da bilgi sahibi olabilirsem eğitim anlattığım sırada soru sorulduğunda donup kalmak mahcup hissetmek istemiyorum açıkçası.