Musa Kamil Ekin
Yönetim Grubu
- Sertifika
- C Sınıfı
- Firma
- BelKo ltd.şti.
İp hem yükselmek için dağcılar tarafından kullanılan güvenlik sisteminin kalbidir ve seçtikleri hedeflere inerler. Ne zaman en-route, halat güven yetenekleriniz ve eşiniz iman eşit olarak önemlidir.
Farklı amaçlar halat farklı nitelikleri diyoruz. Uzun Alp rota sağlamlık ve kuru bir tedavi yüksek standartta İskoç kış aramalar bir gün süre en az ağırlık gerektirir. Bizim yarım, tek ve çift sertifikalı ipler özlü ve açıkça tanımlanmış aralıkta en zorlu Alp tarzı rampalar duvara kapalı eğitim, tüm olasılıkları kapsar.
couloir 8.0mm.......Pitch 8.5mm......Dönüm noktası 9,1 mm........Bölge 9,8 mm
yörünge 9.6mm.......Shorty 10mm..........Açıklama 10mm......Süper Big Jim 10.5mm
aksesuar Kordon.....WorkSafe gerilmeyen Halat.....Worksafe Artı Statik İp
Farklı amaçlar halat farklı nitelikleri diyoruz. Uzun Alp rota sağlamlık ve kuru bir tedavi yüksek standartta İskoç kış aramalar bir gün süre en az ağırlık gerektirir. Bizim yarım, tek ve çift sertifikalı ipler özlü ve açıkça tanımlanmış aralıkta en zorlu Alp tarzı rampalar duvara kapalı eğitim, tüm olasılıkları kapsar.
couloir 8.0mm.......Pitch 8.5mm......Dönüm noktası 9,1 mm........Bölge 9,8 mm
yörünge 9.6mm.......Shorty 10mm..........Açıklama 10mm......Süper Big Jim 10.5mm
aksesuar Kordon.....WorkSafe gerilmeyen Halat.....Worksafe Artı Statik İp