• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Geri sarmalı yaşam hatları için güvenlik uyarısı (3m dbi-sala ultra-lok)

Fatih Özcan

Site Kurucusu
Sertifika
Diğer Belge
Firma
ABL Group
Sayın @Üyeler ,

Geri Sarımlı Yaşam Hatları, düşmeye karşı korumanın bir parçası olarak sıklıkla kullanılmaktadır. KKD pazarının önemli aktörlerinden 3M, ürettiği bazı Geri Sarımlı Yaşam Hattı modelleri için aşağıdaki bildirimi yayınlamıştır. Bu nedenle lütfen çalışanlarınızın güvenliği için aşağıdaki uyarıyı dikkatlice okuyunuz.

3M Düşme Koruma, 17 Kasım 2023 ve 14 Haziran 2024 tarihleri arasında üretilen belirli 3M™ DBI-SALA® Ultra-Lok™ Geri Sarımlı Yaşam Hatları ile ilgili potansiyel bir güvenlik sorunu tespit etmiştir. 3M, bazı koşullar altında bu cihazların düzgün şekilde kilitlenmeyebileceğini veya geri alma moduna geçmeyeceğini, ve bunun da çalışanı ciddi yaralanma veya ölüme maruz bırakabileceğini belirlemiştir.

Bu sorunla ilgili herhangi bir vaka veya yaralanma bildirilmemiştir. Ancak 3M, kullanıcıların güvenliğini sağlamak için derhal Kullanımı Durdurma ve İyileştirme bildirimi yayınlamıştır.

Son Kullanıcılar
  1. Adım 1: Cihaz bilgi etiketindeki model numarasını, üretim tarihini ve parti numarasını bulun (bkz. Fotoğraf 1). Cihazınızın model numarası ve üretim tarihi veya lot numarası ekte listeleniyorsa 2. adıma geçin. Cihazınızın model numarası ve üretim tarihi veya lot numarası ekte listelenmemişse, bu bildirimden etkilenmez.
    1722527306213.png
  2. Adım 2: Lütfen sağdaki QR kodunda yer alan SRL Onarım Talebi formunu doldurarak cihaz(lar)ınızın 3M Servis Merkezi tarafından onarılması için bir talep gönderin. 3M Servis Merkezi cihaz(lar)ınızı onaracaktır.
    Onarım ve nakliye masrafları 3M'e ait olacaktır. Talebinizi gönderdikten sonra, 3M'in Onarım Müşteri Hizmetleri departmanı onarım yetki numaranızı ve iade nakliye talimatlarını e-posta ile gönderecektir.
    1722527326003.png
Satış Noktaları
Bu Bildirimi aldıktan sonra, size satılan etkilenen ürünlerin bir listesi için lütfen 3M Düşüş Uzmanınızla iletişime geçin. Stokta etkilenen 3M™ DBI-SALA® Ultra-Lok™ Geri Sarımlı Yaşam Halatlarından herhangi birine sahipseniz, lütfen aşağıdaki QR kodunda yer alan Stok Onarım Talebi formunu doldurarak bir distribütör stok onarım talebi gönderin. 3M Servis Merkezi stoğunuzu onaracak ve iade edecektir. Onarım ve nakliye masrafları 3M'e ait olacaktır. Talebinizi gönderdikten sonra, Onarım Müşteri Hizmetleri departmanı stok onarım yetki numarasını ve iade nakliye talimatlarını e-posta ile gönderecektir. Lütfen bu Bildirimi sizden etkilenen ürünleri satın alan müşterilerinize derhal iletin ve süreci tamamlamak için müşterileriniz tarafından talep edilen her türlü yardımı sağlayın.
1722527535406.png

Ekli dosyalar

• STOP USE 3M DBI-SALA Ultra-Lok Self- Retracting Li_240801_150402.pdf
    273,3 KB · Görüntüleme: 18