Üyeler Görebilir
MERHABALAR:
Firmamızda çalışan personeller için yemek firmasından hizmet alıyoruz isg olarak yapmamız gereken istememiz geren evraklar nelerdir?
aşağıda bulunan evrakları temin etmeyi planlıyorum bunlar yeterli mi ekleme yapmam gereken başka belgeler var mı? Teşekkürler iyi çalışmalar.
Firmamızda çalışan personeller için yemek firmasından hizmet alıyoruz isg olarak yapmamız gereken istememiz geren evraklar nelerdir?
aşağıda bulunan evrakları temin etmeyi planlıyorum bunlar yeterli mi ekleme yapmam gereken başka belgeler var mı? Teşekkürler iyi çalışmalar.
- Görevlendirme yazısı (çalışan ve firma imzalı)
- Çalışacak kişilerin sigorta Hizmet Listesi (işe giriş bildirgesi, her ay sgk hizmet dökümü)
- Çalışanların kimlik fotokopileri
- İş yerinin İsg Kâtip Hekim ve İş Güvenliği Uzman Sözleşmesi (güncel tarihli)
- İş yeri hekimi tarafından verilmiş olan sağlık raporu
- Mesleki belge gerektiren işlerde çalışanlar için mesleki yeterlilik belgesi (iş ile ilgili diploma, elektrikçi, kaynakçı, tesisatçı, montajcı, bakımcı, operatör, şoför, hijyen belgesi vs.)
- İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimine Katılım Belgesi
- İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Belgesi
- İşe girişlerde ve Yılda bir kez portör ve bulaşıcı hastalıklar raporları (özellikle yemekhanede görevli kişiler) (HBsAg, AntiHBs, AntiHCV, AntiHIV, Tam gaita tetkiki, PA akciğer grafiği, Boğaz kültürü, Burun kültürü )
- KKD Zimmet Formu
Moderatörün son düzenlenenleri: