• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Başarılı i̇ş güvenliği uzmanı

qwerty1

Kayıtlı Üye
Sertifika
C Sınıfı
Firma
Pluscon
Başarılı İş Güvenliği Uzmanı ne demek ? Başarılı İş güvenliği Uzmanı deyince sizin için ne ifade ediyor? Başarılı İş Güvenliği Uzmanı nasıl oluruz ?

Benim için başarılı iş güvenliği uzmanı çalışma arkadaşlarıyla iyi ilişkiler kurmuş, insanları etkileme ve davranışlarını değiştirme becerisi olan, dinlemeyi bilen ve ön yargıları olmayan kişidir.

Bir uzmanın başarılı olup olmadığını genel olarak sahasını gözlemleyerek yorumlayabiliriz aslında. Tabi bunun için bazı özelliklere sahip olunması gerekse de @Fatih Özcan Bey'in belirttiği gibi iletişim yöntemlerimiz, çalışanlarda davranış değişikliği oluşturup oluşturmadığımız işin en can alıcı noktalarından birisidir. Tabi bunun yanı sıra uzmanın sürekli kendini geliştirmesi, mevzuata ve yönetmeliklere hakim olması, araştırmacı yönü ve çelik gibi sinirlerinin (:p) olması olmazsa olmazlardan. Biraz klişe olacak ama bu mesleği severek yapmadan başarılı olmak bana çok mümkün gelmiyor. Ekibime sürekli söylediğim şey şudur bu kadar mukavemete (yönetimsel, çalışanların ataleti ve vurdumduymazlığı, işverenin çıkarları vb.) rağmen sizi bir şeylerden koruyabiliyorsam (buradaki koruma yanlış anlaşılmasın naçizane aldığım tedbirler diyelim) işte benim için bu başarıdır :)